Ads Top

Dertig nieuwe films en series bij Netflix

In week 11 van dit jaar heeft Netflix dertig nieuwe films en series toegevoegd. Het aanbod is verrijkt met onder meer het tweede sezoen van Shadow and Bone, Agent Elvis en de Griekse serie Maestro in Blue. De animatiefilm The Magician’s Elephant is tevens verschenen.

De laatste weken zijn er een aantal grote series verschenen en de blik kan alweer richting het volgende seizoen. De bingwachters hebben You en Outlander er vast al doorheen. Daarom een blik op het (mogelijk) vijfde seizoen van You en het aanstaande zevende seizoen van Outlander. Daarnaast zijn we ook in het zesde seizoen van Black Mirror gedoken.

In de resterende dagen van maart kun je deze films en series verwachten, terwijl Sweet Tooth een releasedatum te pakken heeft voor april. Afgelopen week keerde Luther terug, Idris Elba kijkt naar de toekomst of er nog meer te verwachten valt. The Glory is een verrassende hit, heb je deze al ontdekt? Love is Blind komt naar Europa en dit zijn drie personages die wel eens uit Virgin River zouden kunnen verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.