Ads Top

Samsung toonde toekomst tv

Samsung presenteerde op CES in Las Vegas de toekomst van televisie. De Future TV Zone etaleerde de meest vooruitstrevende tv-concepten ooit. Bijzondere aandacht was er voor modulaire schermtechnologie. Bij een modulaire TV vormen meerdere schermen in verschillende designs en formaten een volledig gepersonaliseerde tv, die volledig aansluit op de levenswijze en behoefte van de gebruiker.

De Future TV Zone liet twee designconcepten zien van de mogelijkheden van tv-personalisatie. Een van de concepten is ’s werelds grootste S-UHD TV. Het 170 inch display is opgebouwd uit losse modules die naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor is het mogelijk om zelf schermen samen te stellen in elke gewenste afmeting. Ook de beeldverhoudingen zijn zelf aan te passen. Op het scherm verschijnt een levensgrote kijkervaring, waardoor het lijkt alsof je middenin de video staat.

Om de veelzijdigheid van technologie te laten zien, verandert de transformable tv zijn vorm op basis van de content die draait. Of gebruikers nu een sportwedstrijd, actiefilm of het achtuurjournaal kijken, de transformable tv neemt de beste verhoudingen aan voor de content op het scherm. Het toestel heeft een schermratio van 16:9 tot 21:9. Door het scherm te splitsen en opnieuw te monteren aan de zijkant, kijk je wide screen films op het beste formaat.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.