Ads Top

CES: Het nieuwe camcorderassortiment van Panasonic

Panasonic introduceert twee nieuwe 4K Ultra HD-camcorders (de HC-VXF990 en HC-VX980) en drie Full HDcamcorders (de HC-W580, HC-V380 en HC-V180).  

Door een groot aantal geavanceerde beeldtechnologieën te combineren, zoals een LEICA DICOMAR-lens, BSI-sensor en Crystal Engine 4K, is het mogelijk om 4Kbeelden vast te leggen met een resolutie die vier keer hoger is dan Full HD. De beeldkwaliteit wordt nog verder verhoogd door autofocustechnologieën, die essentieel zijn voor het maken van 4K-opnames.  

Met de nieuwe functie 4K-cropping is het mogelijk Full HD-beelden uit 4K-opnames te snijden met gebruik van alleen de camcorder. En het is mogelijk effecten toe te voegen aan opgenomen videobeelden, zoals zoomen2, pannen3, tracken en stabiliseren. De bewerkte video wordt opgeslagen in Full HD.

De HC-W580 beschikt over een Narration-modus, die meer nadruk legt op de stem van de gebruiker tijdens het opnemen. Verder heeft hij een back-upfunctie die beelden gelijktijdig vastlegt zonder dat het subscherm wordt getoond.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.