Ads Top

Vinyl, de nieuwe dramaserie van Mick Jagger, Martin Scorsese en Terence Winter

De langverwachte dramaserie Vinyl, een idee van The Rolling Stones frontman Mick Jagger, is vanaf 15 februari elke maandag bij HBO te zien. Het eerste seizoen trapt af met een extra lange, 120 minuten durende pilot aflevering die door niemand minder dan Martin Scorsese geregisseerd is.

De kijker maakt kennis met platenbaas Richie Finestra (acteur Bobby Cannavale) die zichzelf en zijn bedrijf staande probeert te houden tijdens de turbulente jaren zevenyig in New York. Ter gelegenheid van deze bijzondere première organiseert HBO Nederland een grootschalige aftrap in De Marktkantine op donderdag 11 februari. In gezelschap van bekend Nederland en honderden serie- en muziekliefhebbers maakt Nederland kennis met de gloednieuwe HBO-serie.

HBO Nederland lanceert de nieuwe dramaserie met een spectaculaire première op donderdag 11 februari. Die avond voelt het in De Marktkantine in Amsterdam als 11 februari 1976 in een New Yorkse club. Vier dagen vóór heel Nederland bij HBO van de eerste (en extra lange) aflevering van Vinyl kan genieten, is het op deze party al sfeer proeven. Onder meer Waylon, Felix Maginn (Moke), Ellen ten Damme, Elle Bandita, Martin Buitenhuis (Van Dik Hout), Ad Visser en Frank Lammers geven acte de présence.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.