Ads Top

CES: Canon met nieuwe bridgecamera's

Canon voegt twee nieuwe superzoom compact bridgecamera’s toe aan haar PowerShot-assortiment – de PowerShot SX540 HS en PowerShot SX420 IS.

De PowerShot SX540 HS zorgt volgens de fabrikant voor hoge prestaties in omgevingen met weinig licht.

De PowerShot SX540 HS beschikt over het vermogen van de DIGIC 6-processor en een 20,3 Megapixel CMOS-sensor om te garanderen dat al je herinneringen onvoorstelbaar helder en scherp worden vastgelegd.

De gevoelige sensor zorgt voor indrukwekkende opnamen in situaties met weinig licht en de 50x optische zoom stelt je in staat om dichter bij de actie te komen en zelfs het kleinste detail vast te leggen. Met ZoomPlus kun je het zoombereik verdubbelen zonder dat dit invloed heeft op de resolutie. Of het nu gaat om gebouwen die zich op grote afstand bevinden of om foto’s vanaf de achterste rij in een stadion, alles komt in beeld.

Voor beginnende filmmakers registreert de PowerShot SX540 HS Full HD-video in MP4 en wordt Dynamic IS over 5-assen gebruikt om het beeldmateriaal stabiel te houden terwijl je loopt en filmt.

De PowerShot SX420 IS is uitgerust met een 42x optische zoom, ZoomPlus en een ultragroothoeklen. De 20 Megapixel sensor zorgt samen met de DIGIC 4+ sensor voor een goede beeldkwaliteit. Met een serie creatieve filters, waaronder Miniature Effect en Fish-eye Effect, kun je unieke perspectieven vastleggen. Het 7,5 cm (3,0”) grote LCD-scherm maakt het gemakkelijk om je video’s en foto’s te bekijken en de ergonomische grip houdt je handen en onderwerpen stabiel.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.