Ads Top

CES: Samsung presenteert nieuwe serie S-UHD tv's

Samsung heeft op de CES een nieuwe serie S-UHD TV’s aangekondigd met Quantum dot display en randloze curved design. Daarnaast is de 2016 S-UHD TV line-up uitgerust met Samsungs IoT-hub technologie, waarbij Smart Home via de TV kan worden aangestuurd.

Dit jaar bieden alle Samsung S-UHD TV's ook de mogelijkheid om content in high dynamic range (HDR) te bekijken met een minimum van 1.000 nit HDR. HDR zorgt voor een hoger contrast tussen lichte en donkere beelden. Daarnaast vermindert de nieuwe Ultra Black-technologie lichtreflectie op het scherm. Ultra Black absorbeert natuurlijk licht op dezelfde manier als de ogen van motten, die daardoor ‘s nachts beter kunnen zien.

Vier jaar na ’s werelds eerste Curved TV's introduceert Samsung de eerste randloze Curved TV ooit, de KS9500 S-UHD TV. Zonder omlijsting is de aandacht van de kijker gericht op wat zich op het scherm afspeelt.

Samsung onthulde gisteren ook zijn eerste Ultra HD Blu-ray speler, de UBD-K8500. De Blu-ray speler is geschikt voor HDR en geeft vier keer de resolutie en 64 keer meer detail in kleur weer dan conventionele Blu-ray spelers. De Blu-ray speler heeft een slank curved design, en is vanaf het tweede kwartaal beschikbaar in Nederland.

De ingebouwde upscaling-technologie verbetert de beeldkwaliteit van standaard Blu-ray discs en DVD's. Je kunt er ook CD's mee afspelen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.