Ads Top

De Fujifilm X-E2S: het nieuwste compacte rangefinder-model in de X-serie

Fujifilm lanceert de FUJIFILM X-E2S, het nieuwste compacte rangefinder model in de X-serie. De X-E2S heeft een duurzame en compacte lichtgewicht body met Real-Time Viewfinder die een schermvergroting van 0.62x biedt en een elektronische viewfinder met de kortste schermvertraging ter wereld van slechts 0.005 seconden. Het toestel is daarnaast voorzien van een autofocussysteem dat uitblinkt in het vastleggen van bewegende onderwerpen. Het nieuwe model heeft de functionaliteit en het rangefinder-achtige ontwerp van de originele X-E2 en voegt daar nieuwe features aan toe, zoals een verbeterde handgreep, een elektronische sluiter en een verbeterde gebruikersinterface.


Belangrijke voordelen van de FUJIFILM X-E2S
  1. Realtime Viewfinder in een rangefinder-achtig model: Het 2.36 megapixels tellende OLED-display en het speciale viewfinder objectief, stellen de X-E2S in staat tot een schermvergroting van 0.62x met een helder en hoogwaardig viewfinderscherm. Daarbij zorgt de kortste weergavetijdvertraging ter wereld ervoor dat fotografen elk fotomoment kunnen benutten als ze door de viewfinder kijken.
  2. Compacte en lichtgewicht body met verbeterde grip: Populaire eigenschappen van de X-E2, zoals de draaiknoppen aan de bovenkant en de compacte lichtgewicht body van slechts 350 gram, zijn overgezet naar de X-E2S. Daarbij zorgt de verbeterde vorm van de grip ervoor dat gebruikers instellingen snel aan kunnen passen terwijl ze de camera vasthouden. De zeven functieknoppen aan de boven- en achterkant van de body kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. De Auto Mode-switch biedt de functionaliteiten van de volautomatische Advanced SR Auto-modus, die het soort scene automatisch detecteert en instellingen optimaliseert voor de best mogelijke foto.
  3. APS-C X-TransTM CMOS II sensor met ingebouwde phase detection AF en EXR Processor II Image Processing Engin: De phase detection AF van de camera maakt geweldige prestaties mogelijk, zoals autofocus in slechts 0,06 seconden, een opstarttijd van 0,5 seconden, sluitertijdvertraging van 0,05 seconden en een schietinterval van 0,5 seconden.
  4. Nieuw autofocussysteem om bewegende onderwerpen vast te leggen: Het nieuwe autofocussysteem in de X-E2S voegt nieuwe Zone en Wide/Tracking opties aan de bestaande Single Point modus toe om snel en precies op een van 49 punten te focussen. De nieuwe modi bieden sterk verbeterde focusprestaties bij bewegende onderwerpen binnen het 77-punts autofocusgebied.
  5. Een uitgebreide line-up van 21 hoge prestatie FUJINON X-mount objectieven biedt mogelijkheden van ultra groothoek- tot super telefoto’s: De nieuwste digitale technologie is ingezet om X-mount objectieven te ontwikkelen, die een hoge precisie optisch design hebben voor de best mogelijke beeldkwaliteit. Met de vandaag aangekondigde FUJINON XF100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR is de XF-line-up uitgebreid tot 21 lenzen, die allemaal ongelooflijke scherpte bieden wanneer ze met de X-E2S worden gebruikt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.