Ads Top

Meer Zeeuwse tv-programma's en extra informatie met de rode knop

Kijkers van programma’s van Omroep Zeeland (kanaal 11) kunnen vanaf heden via de rode knop op de afstandsbediening meer Zeeuws nieuws en extra afleveringen oproepen. Met een druk op de rode knop start de onlangs door Omroep Zeeland en DELTA gelanceerde smart-tv app op het Portaal van Zeeland (kanaal 12) en komt de extra informatie in beeld. DELTA is de eerste Nederlandse distributeur die deze functionaliteit via het HbbTV-signaal aanbiedt bij een regionale omroep.

Om de extra informatie onder de rode knop bij programma’s van Omroep Zeeland te kunnen ontvangen is naast verbinding met het internet een DELTA TV Basis abonnement nodig.

Smart-tv’s maken automatisch verbinding met het internet en accepteren normaal gesproken het hbb-signaal. Gebeurt dat niet automatisch dan kan deze functie via de instellingen op de tv ‘aan’ worden gezet. Kijkers zonder smart-tv kunnen via een decoder met het internet verbonden zijn. Deze decoder moet dan wel HbbTV-signalen doorlaten. Niet elke decoder is namelijk geschikt voor HbbTV-doorgifte.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.