Ads Top

Fujifilm lanceert de FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR


Fujifilm lanceert in februari 2016 de nieuwe FUJINON XF100-400mmF$.5-5.6 R LM OIS WR als toevoeging aan de X-serie van spiegelvrije camera’s. Dankzij deze toevoeging is het aanbod van de premium spiegelvrije X-serie nu uitgebreid met een super telefoto-optie.

De FUJINON XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR is een super telefotozoomobjectief met een 35mm focale lengte equivalent aan 152-609 mm. De hoog presterende optische constructie van 21 elementen in 14 groepen omvat vijf ED-objectieven en een super ED-objectief om ervoor te zorgen dat chromatische aberratie, die vaak optreedt in telefoto objectieven, verminderd wordt. Het resultaat is de beste afbeeldingskwaliteit in deze klasse.

Het objectief is gemaakt voor schieten vanuit de hand, met een 5.0-stop beeldstabilisatiesysteem en weegt minder dan 1,4 kilogram. De lineaire motor voor snelle autofocus maakt hem perfect voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen, zoals vliegtuigen en motoren. Het objectief is daarnaast water- en stofbestendig, werkt bij temperaturen tot -10°C en is daarmee geschikt voor allerlei verschillende outdoor-omstandigheden. Er is een fluorinelaag aan het voorste lenselement aangebracht om water en vuil af te stoten, wat de degelijkheid van het objectief verder vergroot.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.