Ads Top

CES: Canon breidt haar IXUS-serie uit

Canon breidt haar IXUS-serie ‘mikken & klikken’-camera’s uit met de IXUS 285 HS, IXUS 180 en IXUS 175. Canon’s dunste ‘mikken & klikken’-camera’s combineren een goede beeldkwaliteit met creatieve foto- en videofuncties.

Met de IXUS 285 HS, IXUS 175 en IXUS 180 kun je elk onderwerp vastleggen. Deze drie modellen hebben een groothoeklens en beschikken over 12x, 10x en 8x optische zoom. Met Zoomplus zijn deze vergrotingen te verhogen om met dezelfde beeldkwaliteit nog dichter bij het onderwerp te komen. De functie Auto Zoom stelt je in staat je te concentreren op speciale momenten door slim in of uit te zoomen afhankelijk van het aantal mensen binnen het beeld.

De drie modellen zijn voorzien van een speciale Video Record-knop, zodat je gemakkelijk met een druk op de knop video’s kunt vastleggen. De IXUS 285 HS en IXUS 180 beschikken ook over Intelligent Image Stabilizer-technologie. Deze technologie past de scène continu aan om te zorgen dat je de beste foto’s en video’s krijgt, zelfs wanneer je loopt.

Met de Wi-Fi- en Dynamic NFC-functie maken de nieuwe IXUS-modellen het gemakkelijk om je herinneringen te delen. Met een druk op de knop of door met de camera tegen een compatibele smartphone of opslagapparaat als de Canon CS100 te tikken, maak je direct verbinding.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.