Ads Top

CES: Canon versterkt haar assortiment videocamera’s


Canon versterkt haar assortiment videocamera’s voor consumenten met vier nieuwe modellen in de LEGRIA HF G en LEGRIA HF R-serie. De nieuwe LEGRIA HF G40 heeft een krachtige 1/2.84 type HD CMOS Pro-sensor, volledig handmatige bediening en Wifi – allemaal in een compacte behuizing – en is daarmee de ideale camcorder voor zowel professionals als studenten.

De LEGRIA HF R-serie wordt aangevuld met drie nieuwe camcorders – de LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 en LEGRIA HF R78. De combinatie van een Full HD CMOS-sensor met een 57x Advanced Zoom maakt het voor iedereen gemakkelijk de nieuwe modellen te gebruiken om speciale familiemomenten vast te leggen en te delen.

De LEGRIA HF G40 heeft een groothoeklens met 20x zoom en een brandpuntbereik van 26.8-576mm. De cirkelvormige lensopening wordt bereikt met 8 lamellen en zorgt voor een verbeterd ‘bokeh’, zodat bij opnamen met een korte scherptediepte een fraaie achtergrondonscherpte ontstaat,

De LEGRIA HF G40 biedt flexibele opnamemogelijkheden voor een reeks aan professionele toepassingen. Je kunt schitterende high bitrate AVCHD 1080p videobeelden vastleggen met variabele frame rates en tegelijkertijd zowel AVCHD als MP4 beeldmateriaal opslaan op twee SD-kaarten.

De LEGRIA HF R706, LEGRIA HF R76 en LEGRIA HF R78 zijn meer bedoeld voor het reguliere werk. De optical Image Stabilizer met Dynamic Mode reduceert zichtbare cameratrillingen en houdt handheld opnamen stabiel en kristalhelder, zelfs tijdens het lopen. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.