Ads Top

The Oscars(r) Highlightshow 2016 reclamevrij bij Film1

Ook dit jaar kunnen Film1 abonnees The Oscars(r) Highlightshow zien. Maandag 29 februari om 20:30, slechts twaalf uur na het live evenement in Los Angeles zendt Film1 de highlights van de Academy Awards(r) show uit, reclamevrij en ondertiteld. The Oscars(r) Highlightshow 2016 sluit de Film1 Oscar(r) Week af die maandag 22 februari begint. Voor de Film1 Oscar(r) Week heeft Film1 meer dan 20 Oscar(r) winnende en Oscar(r) genomineerde films geprogrammeerd, waaronder Still Alice, Avatar en Birdman.

Comedian Chris Rock is dit jaar de gastheer tijdens de uitreiking van de Academy Awards(r) in het Dolby Theater in Hollywood. Het wordt zijn tweede Oscar(r) optreden sinds 2005. Na een recordjaar voor film, is de verwachting dat de 88ste Academy Awards(r) een van de meest opwindende edities in de historie van The Academy(r) gaat worden. Dit jaar zal bij Film1 daarom eveneens de zenuwslopende bekendmaking van de Oscar(r) nominaties rechtstreeks te zien zijn via Film1.nl. Alle filmliefhebbers, ook niet-abonnees, kunnen de Oscar(r) nominaties live volgen op donderdag 14 januari om 13:00 uur.

In de week voorafgaand aan de 88ste Oscar(r) uitreiking presenteert Film1 de Film1 Oscar(r) Week met daarin een uitgebreide selectie van Oscar(r) genomineerde en Oscar(r) winnende films. De films en The Oscar(r) Highlight show 2016 zijn ook te zien waar en wanneer je wilt op televisie, laptop, tablet en mobiele telefoon.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.