Ads Top

Twaalfde UPC Winkel open


Presentatrice en actrice Froukje de Both en Directeur Retail Marcel Verheijen van UPC Nederland openden vandaag in Apeldoorn de twaalfde UPC Winkel. De winkel is gevestigd aan de Hoofdstraat 69 in Winkelcentrum de Oranjerie en biedt veel ruimte voor de beleving van UPC-producten op het gebied van digitale televisie, internet en telefonie.
De UPC Winkels bestaan inmiddels ruim 12 jaar. De eerste winkel opende in 2000 haar deuren in Amsterdam. Met de opening van de winkel in Apeldoorn heeft UCP in de grootste tien gemeenten binnen haar verzorgingsgebied een winkel. Aan de UPC Winkel in Apeldoorn is twee maanden gewerkt. Vanaf 11 juni werd er door het team proef gedraaid, maar konden bezoekers er al terecht.
In de UPC Winkels kan iedereen terecht voor de aanschaf van UPC Internet, Digitale TV en Telefonie en voor, bijvoorbeeld, klachtafhandeling en het verkrijgen van informatie over UPC-producten. De UPC Winkels beschikken over alle benodigde apparatuur zoals mediaboxen, modems, telefoontoestellen en Kabel Keur accessoires, die steeds belangrijker worden bij het verkrijgen van de optimale internetsnelheid en de hoogste beeld- en geluidskwaliteit.
In de nieuwe winkel in Apeldoorn staat entertainment centraal. De aankleding en inrichting van de winkel nodigt bezoekers uit interactieve digitale TV, HDTV en 3DTV te beleven en supersnel internet te ervaren. Alle producten staan tot hun beschikking. UPC wil namelijk een voortrekkersrol vervullen bij het informeren van consumenten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale tv en internet.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.