Ads Top

Glashart Media lanceert TV App met LiveTV voor de iPad


Glashart Media lanceert de Glashart Media TV App met LiveTV voor de iPad. Klanten die Interactieve Televisie van Glashart Media afnemen kunnen hiermee overal in en om het huis op de iPad live kijken naar populaire tv-zenders.
De tv-beelden kunnen alleen via de eigen internetaansluiting thuis worden bekeken. Het is dus niet mogelijk om via een ander netwerk (bijvoorbeeld via een publieke HotSpot of via mobiel internet) hiernaar te kijken. De beelden worden alleen via WiFi draadloos verspreid in en om het huis.
Om LiveTV op de iPad te kijken dient men de (gratis) Glashart Media TV App uit de App Store te downloaden en deze te koppelen met de Glashart Media settop box.
Het aanbod omvat bij lancering de volgende tien zenders: Nederland1, Nederland2, Nederland3, HumorTV 24, NOS Journaal 24, CNN, TV5, SlamTV, BBC World News en Jim Jam (deze laatste twee alleen voor abonnees op het pluspakket). Dit aanbod zal de komende maanden stap-voor-stap worden uitgebreid.
Voor het bekijken van Nederland1, Nederland2 en Nederland3 is geen extra abonnement nodig. Voor het bekijken van de overige zenders dient men zich te abonneren op de LiveTV-dienst voor 3,95 per maand. Dit pakket is tot 1 januari 2013 gratis voor alle abonnees.
Naast het bekijken van LiveTV kunnen gebruikers van de Glashart Media TV App, waar dan ook, hun Glashart Media settop box bedienen en beschikken over een uitgebreide TV gids. Het is ook mogelijk om te zappen en herinneringen in te stellen. Klanten met een harde schijf-recorder kunnen tevens live TV pauzeren en op afstand opnames beheren.
De Glashart Media TV App met LiveTV voor de iPad is vanaf vandaag beschikbaar in de Apple AppStore. De TV App met LiveTV voor Android Tablets zal binnenkort beschikbaar worden gemaakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.