Ads Top

Kopspijkers op Best24


Vanaf vandaag is het legendarische VARA-programma Kopspijkers dagelijks te zien op Best 24. Het digitale themakanaal trapt af met de eerste aflevering uit 1998 en zendt vervolgens iedere werkdag om 18.00 uur een complete aflevering uit van het eerste seizoen.
Ook de laatste reeks is volledig te zien. In het weekend, zaterdag en zondag om 21.30 uur, programmeert Best 24  de compilatieafleveringen Topspijkers met hoogtepunten uit de hele serie. Hierin veel aandacht voor het beroemde Kopspijkercabaret en het Kopspijkerspel, met veel prominente Nederlanders en onvergetelijke televisiemomenten.
Vanaf vandaag staat de complete programmering van Best 24 in het teken van 'Geen bal op Best'. Het themakanaal zendt onder deze veelzeggende slogan grote tv-hits van Nederland 1 uit, waarin gegarandeerd geen seconde sport te zien is. Met iedere dag om 19.00 uur het vertrouwde Lingo, maar ook programma's als Dokter Deen, Spoorloos, Tussen Kunst & Kitsch, Hello Goodbye, Erica op Reis en Ik Vertrek zorgen voor herkenbare, zomerse televisieavonden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.