Ads Top

Sony Entertainment Network uitgebreid met apps


Sony breidt zijn entertainment-aanbod op connected TV verder uit met verschillende aansprekende apps. Het Sony Entertainment Network online video-aanbod wordt uitgebreid door een samenwerking met AOL HD. Aan het aanbod regionale televisiezenders is Omroep Flevoland toegevoegd. Tijdens de Olympische Spelen komt de NOS Sport app beschikbaar. Dit geldt voor alle op internet aangesloten Sony-apparaten zoals Sony Bravia Internet TVs, Blu-ray spelers en Home Theater-systemen.
Met de NOS Sport app zijn grote sportevenementen te ervaren. Via de ingebouwde programmagids is te zien wat er op dat moment beschikbaar is, zoals livestreams van de Olympische Spelen en Paralympics, en on demand video’s van de NOS Sport-uitzendingen. Daarnaast zijn ook losse interviews en reportages beschikbaar. Ook zijn hier statistieken en uitslagen te raadplegen en zijn de archiefbeelden van alle EK-wedstrijden van het Nederlands elftal én alle EK-finales sinds 1976 te bekijken. Na de sportzomer ligt de focus van de NOS Sport app op voetbal, tennis, wielrennen en schaatsen.
Door de toevoeging van de AOL HD app aan Sony Entertainment Network wordt online HD-video content beschikbaar gemaakt in de huiskamer. In het Home/Food-kanaal staan inspirerende kookshows en tips van topchefs. Via Techcrunch en Engadget wordt de gebruiker geïnformeerd over innovaties op het gebied van technologie en multimedia. En via Moviefone zijn filmtrailers, entertainmentnieuws en interviews met favoriete sterren te bekijken.
Het aanbod beschikbare regionale TV-zenders in Sony Entertainment Network is aangevuld met de Omroep Flevoland app. Omroep Flevoland informeert de inwoners van Flevoland over wat er zich in de regio afspeelt. Via radio, televisie, D-TV, Flevotext en internet brengen zij programma’s met nieuws, achtergronden, cultuur en sport uit Flevoland. Kijkers van Omroep Flevoland kunnen hun favoriete programma’s zoals ‘Over Flevoland gesproken’ en ‘Binnen de dijken’ nu eenvoudig terugkijken via de app.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.