Ads Top

Tour de France live op Eurosport


Eurosport (ook in HD) doet ook dit jaar weer rechtstreeks verslag van de Tour de France. Met voorbeschouwingen, terugblikken, interviews én rechtstreekse verslaggeving van de proloog plus 20 etappes, is de zender van 30 juni tot en met 22 juli goed voor meer dan 80 wieleruren in totaal.
Eurosport zendt bijna de hele Tour rechtstreeks uit  - de bergritten zelfs van begin tot eind - en is daarmee goed voor ongeveer 80 live wieleruren. Elk verslag wordt voorafgegaan door een korte show met een opsomming van de belangrijke parcoursdelen en favorieten van die dag en met voorspellingen van de renners. Na de etappe komen in Tour de France Extra de hoogtepunten voorbij.
Online is de Tour de France ook live te volgen, met de Eurosport Player, de streaming service waarmee sportliefhebbers online kunnen kijken naar onder meer Eurosport en Eurosport 2. Realtime de uitzendingen bespreken met onze commentatoren en medekijkers kan op Eurosport's interactieve tweede scherm.
Ook de 69ste editie van de Ronde van Polen is overigens op Eurosport te zien, van dinsdag 10 tot en met dinsdag 17 juli. Oost-Europa's voornaamste wielerwedstrijd is dit jaar voor het eerst opgenomen in de UCI World Tour kalender. Eurosport zendt van elke etappe, direct na de Tour de France uitzending, de finale rechtstreeks uit. (Persbericht Eurosport)

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.