Ads Top

Toshiba AT300 verkrijgbaar


Toshiba Benelux heeft de nieuwe Toshiba AT300 aangekondigd, een tablet van 25,7 cm (10,1 inch). Dit zilverkleurige apparaat met reliëfstructuur draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, en is uitgerust met de jongste NVIDIA Tegra 3-processor.
Hoewel de Toshiba AT300 slechts 8,95 mm dun is, beschikt deze tablet over een groot aantal interfaces en poorten, waaronder WLAN, Bluetooth 3.0, micro-USB en micro-HDMI. Bepaalde modellen beschikken ook over mobiel breedband. De ingebouwde Multimedia Card (eMMC) met een opslagcapaciteit van maximaal 64 GB kan worden uitgebreid via een externe vaste schijf met USB of een SD-kaart. Via een vooraf geïnstalleerde app hebben gebruikers eenvoudig toegang tot services en aanbiedingen op Toshiba Places. Daarnaast hebben ze ook de keuze uit meer dan 500.000 apps op Google Play.
De Toshiba AT300 draait op een NVIDIA Tegra 3 quadcore-processor die is geoptimaliseerd voor multitasking, surfen op internet en games op mobiele apparaten. De Toshiba AT300 biedt een heldere video- en beeldweergave. Dit wordt aangevuld met het geluid van de ingebouwde luidsprekers die een breed surroundeffect ondersteunen dankzij SRS WOW HDxTM-audioverbetering van SRS Labs. De tablet is ook voorzien van een 5-megapixel camera op de achterzijde met een ledflitser en een 2-megapixel camera op de voorzijde waarmee u moeiteloos kunt fotograferen, video's kunt opnemen en kunt chatten.
In de Toshiba AT300-dock kunt u de tablet gemakkelijk opbergen en opladen. Dankzij de kantelhoek is deze dock ideaal om films te kijken. De AT300-hoes beschermt de tablet wanneer u onderweg bent. Dankzij het veelzijdige ontwerp kunt u de tablet neerzetten met verschillende kijkhoeken voor comfortabel surfen, films kijken of e-mails typen. Toshiba biedt ook de AT300-schermbeschermer die het scherm van de tablet beschermt tegen vuil en stof. Hiermee verbetert u de toch al grote krasbestendigheid van het Corning® Gorilla Glass.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.