Ads Top

Samsungs nieuwe compacte systeemcamera’s nu ook met Wifi technologie


Samsung introduceert drie nieuwe compacte systeemcamera’s binnen de NX-serie. Met de NX20, NX210 en NX1000 heeft men een relatief lichte camera op zak met de kwaliteit van een spiegelreflexcamera. De technologie is voor pro’s, maar de bediening is heel eenvoudig waardoor ook de beginnende fotograaf er rustig mee op pad kan. De camera’s zijn bovendien uitgerust met Samsungs revolutionaire SMART-technologie zodat je foto’s direct kunt delen.
Samsung geeft met de SMART-technologie naar eigen zeggen een nieuwe dimensie aan het delen van foto’s op een camera. Voortaan kan je direct jouw nieuwe foto’s delen via Facebook en Picasa, per e-mail versturen naar vrienden, of veilig opslaan in de cloud als back-up. Allemaal direct vanaf een NX-camera. Zonder enig gesleep met kabels. Door de ingebouwde Wi-Fi technologie deel je bijzondere foto- en videomomenten à la minute met het thuisfront. Waar ter wereld je ook bent.
De NX20 is ideaal voor professionals en ambitieuze amateurfotografen die op zoek zijn naar een compacte camera met spiegelreflex-kwaliteiten. Wat te denken van een snelle 1/8000s Fast Shutter, een 20.3 megapixel CMOS-sensor en een 3.0 inch kantelbaar AMOLED-display, waardoor foto’s helderder dan ooit op het scherm verschijnen? Het toestel is verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 1.099 euro.
De NX210 is de opvolger van de NX200. De camera heeft een premium metallic afwerking en de ‘specs’ sluiten daar naadloos op aan. Toekomstige (Facebook)foto’s maak je bovendien nog artistieker door één van de 10 Smart Filters of de Selective Color-functie te gebruiken. De NX210 biedt jou, net zoals de NX1000 en NX20, de mogelijkheid om 3D panorama-beelden te schiete. Prijs is 899 euro.
Met een NX-camera X1000 is iedere foto het waard om gedeeld te worden. De nieuwe NX-modellen hebben alle drie een 20.3 megapixel APS-C CMOS sensor die ieder beeld tot in detail en in natuurgetrouwe kleuren vastlegt. Een preview van de gemaakte foto’s en video’s bekijk je op het 3.0 inch Amoled-display. Voor de NX-camera’s zijn er negen i-Fn lenzen beschikbaar waarmee je, tijdens het fotograferen, met je linkerhand de settings kunt aanpassen. De NX1000 is verkrijgbaar in stijlvol wit, klassiek zwart of opvallend roze. De Samsung NX1000 is verkrijgbaar vanaf juni voor een adviesverkoopprijs van 699 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.