Ads Top

Nederlandstalige Eurosport 2 ook bij UPC

Eurosport en kabelaar UPC zijn een meerjarige verlenging en uitbreiding van hun distributieafspraken overeengekomen. Daardoor zal ook de Nederlandstalige versie van Eurosport 2 kunnen worden doorgegeven. Klanten van UPC kunnen vanaf vandaag (de dag waarop het EK begint) kijken naar Nederlandstalig Eurosport 2, de zender waarop tijdens het EK een flink aantal wedstrijden 'uitgesteld' te zien zal zijn. Eurosport 2 HD wordt naar verwachting later dit jaar gelanceerd. Door de overeenkomst zijn de komende drie voetbalseizoenen ook de wedstrijden van de twee hoogste Duitse voetbaldivisies via UPC te bekijken op Eurosport 2. Elk speelweekend worden vijf duels uit de Bundesliga live uitgezonden, aangevuld met een voorbeschouwing op vrijdag– en een hoogtepuntenprogramma op zondagavond.
Eurosport 2 is beschikbaar voor UPC klanten met Digitale TV Royaal. Tijdens het EK voetbal echter, is UPC's Evenementenkanaal (kanaal 14) ingericht als speciaal EK-kanaal, waarop álle digitale televisieklanten de EK-gerelateerde programma's van Eurosport en Eurosport 2 kunnen bekijken.Bovendien stelt UPC, tijdens het EK voetbal, Eurosport 2 open voor ál haar digitale klanten.
Inmiddels is ook bekend dat KPN in de loop van dit jaar Eurosport HD gaat doorgeven. Eurosport 2 HD is vanaf 2 juli reeds bij Ziggo, CanalDigitaal en Multivisie TV te bekijken

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.