Ads Top

Eurosport Player voor Android


Eurosport heeft haar mobiele streaming applicatie, de Eurosport Player, beschikbaar gemaakt voor Android. Sportfans met Android apparaten zijn per direct in de gelegenheid om de Eurosport Player app te downloaden, zodat zij daarop live kunnen kijken naar de uitzendingen van Eurosport en Eurosport 2.
Samsung is exclusief launch partner en biedt klanten die een Samsung Galaxy SIII aanschaffen van 14 juli tot en met 12 augustus gratis toegang tot de Eurosport Player. Zo kunnen zij onder meer de Olympische Spelen van begin tot eind live op hun Galaxy SIII bekijken, die immers ook te zien zijn op Eurosport en Eurosport HD.
Eurosport en Eurosport 2 staan de komende maanden volop in het teken van een, sportief gezien, ongekend goed gevulde zomer - met onder meer het Europees kampioenschap voetbal, de Tour de France, de Olympische Spelen, de Vuelta a España en de US Open.
De Eurosport Player applicatie draaide al op het iOS platform. De toepassing is daarnaast verkrijgbaar voor PC’s (en laptops) en biedt, naast de live streaming van Eurosport en Eurosport 2, ook regelmatig exclusieve sportcontent en een video on demand sectie. Alle versies van de Eurosport Player zijn beschikbaar via eurosportplayer.nl.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.