Ads Top

Prime Video geeft eerste beelden en releasedatum vrij van My Lady Jane

Maak je klaar voor het tragische verhaal van Lady Jane Grey, de jonge Tudor-edelvrouw die negen dagen lang koningin van Engeland was en vervolgens in 1553 werd onthoofd… maar f*ck dat.
My Lady Jane vertelt de geschiedenis opnieuw zoals het had moeten gebeuren: de jonkvrouw in nood redt zichzelf. Dit is een episch verhaal van ware liefde en een meeslepend avontuur, gesitueerd in een alternatief universum van actie, geschiedenis, fantasy, komedie en romantiek. Exclusief te bekijken op Prime Video vanaf donderdag 27 juni.

My Lady Jane, geïnspireerd op de bestseller ‘Lang Leve Jane’ door Brodi Ashton, Jodi Meadows en Cynthia Han, speelt zich af in een alt-fantasy wereld van de Tudor-dynastie: een Engelse dynastie die het koningschap van Engeland en Wales bekleedde van 1485 tot 1603. De serie is een radicale hervertelling van de Engelse koninklijke geschiedenis, waarin de zoon van koning Henry VIII, Edward, níet sterft aan tuberculose en Lady Jane Grey ook níet wordt onthoofd. Het middelpunt van deze nieuwe serie is de briljante en eigenzinnige Jane, die onverwacht van de ene op de andere dag tot koningin wordt gekroond en het doelwit wordt van schurken die uit zijn op de kroon, en haar hoofd...

De cast wordt geleid door nieuwkomer Emily Bader in de hoofdrol van Jane Grey. Tegenover haar speelt Edward Bluemel (Killing Eve) als Guildford Dudley. Jordan Peters (Pirates) speelt koning Edward.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.