Ads Top

Officiële trailer van verfilming Engelse bestseller My Lady Jane nu beschikbaar

Prime Video lanceert de officiële trailer van de aankomende serie My Lady Jane. Wie fan is van een meeslepend kostuumdrama, blokt donderdag 27 juni in de agenda. My Lady Jane is de verfilming van de Engelse gelijknamige bestseller (Lang Leve Jane in Nederland): een grandioze hervertelling van het verhaal van jonkvrouw Lady Jane Grey, maar dan in een nieuw kostuum gestoken. De jonkvrouw in nood redt zichzelf - en daarna het koninkrijk. My Lady Jane is exclusief te bekijken op Prime Video vanaf donderdag 27 juni.

My Lady Jane, geïnspireerd op de bestseller van Brodi Ashton, Jodi Meadows en Cynthia Han, speelt zich af in een fantasy benadering van de Tudor-dynastie: de periode die het koningschap van Engeland en Wales bekleedde van 1485 tot 1603. Echter, in de serie sterft de zoon van koning Henry VIII, Edward, níet aan tuberculose en wordt Lady Jane Grey ook níet onthoofd. Het middelpunt van de nieuwe serie is de eigenzinnige Jane, die onverwacht van de ene op de andere dag tot koningin wordt gekroond en het doelwit wordt van schurken die het op haar hebben gemunt… My Lady Jane is een serie met liefde, avontuur, humor en actie.

Henry Ashton (Creation Stories) is te zien als Guildford's broer, Stan, en Isabella Brownson (Napoleon) en Robyn Betteridge (Wheel of Time) spelen Jane's zussen. Kate O’Flynn (Landscapers) en Abbie Hern (Enola Holmes 2) portretteren de zussen van de koning, prinses Mary en prinses Bess. Aanvullende castleden zijn Máiréad Tyers (Extraordinary), Joe Klocek (The Dry), en Michael Workeye (This is Going to Hurt).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.