Ads Top

Officiële trailer en artwork beschikbaar van veelbelovende serie Maxton Hall

Welkom op de privéschool van Maxton Hall. Prime Video heeft vandaag de officiële trailer en het artwork vrijgegeven van de nieuwe Duitse Original serie, Maxton Hall - The World Between Us. De zesdelige serie gaat over het liefdesverhaal van James Beaufort en Ruby Bell, met Fedja van Huêt in een van de hoofdrollen. Alle afleveringen zijn exclusief beschikbaar op Prime Video vanaf 9 mei.

Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James Beaufort zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De nieuwe Duitse Prime Video Original serie is gebaseerd op de bekroonde bestseller Save Me van auteur Mona Kasten. De serie, geproduceerd door UFA Fiction, vertelt het moderne liefdesverhaal tussen James Beaufort (Damian Hardung) en Ruby Bell (Harriet Herbig-Matten), een jongen uit de hogere klasse en een meisje uit de arbeidersklasse in een wereld van glamour, prestige, geheimen en drama.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.