Ads Top

Selectie Nederlands elftal te gast bij Hélène Hendriks en Noa Vahle

Het Europees kampioenschap voetbal staat voor de deur. Ons staat een prachtige Oranjezomer te wachten en dus slaat straks in Nederland de oranjekoorts weer toe. In voorbereiding op de eindronde speelt Oranje nog twee oefenduels in De Kuip, voordat het naar Duitsland vertrekt.

Maar dat niet alleen; ook brengt de spelersgroep nog een bezoek aan Hélène Hendriks en Noa Vahle. In Wij Houden van Oranje zwaait SBS6 met voetbalminnend Nederland het Nederlands elftal uit, in het bijzijn van de selectie van bondscoach Ronald Koeman. Spelers en trainers blikken vooruit op een prachtig toernooi en geven antwoord op vragen van het Nederlandse publiek. De officiële uitzwaaishow Wij Houden van Oranje is leuk voor het hele gezin en op zaterdag 8 juni van 20.00 tot 21.30 uur te zien op SBS6.

Verwacht geen tactische voorbeschouwingen, ingewikkelde voetbalstrategieën en politieke discussies. Nee, in Wij Houden Van Oranje houden we het overzichtelijk en maken we het gezellig. In een ontspannen setting horen we van spelers wat hun verwachtingen zijn voor het EK en komen we meer over ze te weten dan we zien op het veld.

Kijkers kunnen hun meest prangende vragen aandragen in De 538 Middagshow met Frank op Radio 538. De leukste en meest originele vragen worden in Wij Houden van Oranje aan tafel aan de spelers en bondscoach voorgelegd.

De familieshow Wij Houden van Oranje wordt muzikaal omlijst met topentertainment en wordt geproduceerd door Southfields.

Uitzending: zaterdag 8 juni van 20.00 tot 21.30 uur op SBS6.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.