Ads Top

Alpe d’HuZes op 6 juni live bij SBS6 en Radio 10

Talpa Network omarmt op donderdag 6 juni voor de vierde keer Alpe d’HuZes. Duizenden deelnemers beklimmen dan weer de Alpe d’Huez, de bekende berg in de Franse Alpen, om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. SBS6 en Radio 10 doen de hele dag live verslag. Negen bekende Talpa-gezichten trotseren ook de berg, ieder samen met een deelnemer die zelf een dierbare verloren heeft aan kanker of zelf ziek is (geweest).

Deze editie is van 10.00 uur tot 17.45 uur live te volgen op SBS6. Noa Vahle, Johnny de Mol, Roxane Knetemann, Manuel Venderbos en Evelien de Bruijn doen verslag van het evenement. Die avond maken Noa en Johnny in de uitzending van De Oranjezomer op SBS6 bekend hoeveel geld er is opgehaald door alle deelnemers. In de week voorafgaand aan het event en op de dag zelf laten Shownieuws, Hart van Nederland en De Oranjezomer op SBS6 bijzondere en aangrijpende verhalen van deelnemers zien. Ook Radio 10 besteedt op 6 juni de hele dag aandacht aan Alpe d’HuZes, met sfeerreportages en ontroerende verhalen van deelnemers.

Johnny de Mol, Leo Alkemade, Dennis van der Geest, Leontien van Moorsel, Winston Gerschtanowitz, Dyantha Brooks, Ronald Molendijk, Roxane Knetemann en Manuel Venderbos beklimmen deze keer namens Talpa Network de berg, ieder samen met een deelnemer die zelf een dierbare verloren heeft aan kanker of zelf ziek is (geweest). Met maar één doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor een beter leven met en na deze ziekte.

Alpe d’HuZes is een jaarlijks sportevenement voor KWF Kankerbestrijding dat op de Franse berg Alpe d’Huez plaatsvindt. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ fietsen, hardlopen of wandelen duizenden deelnemers de Alpe d'Huez tot zes keer op en af. Ze doen dit alleen of samen met een team. Ook hebben de deelnemers de uitdaging om zoveel mogelijk sponsorgeld te verzamelen voor belangrijk kankeronderzoek. Sinds 2006 heeft Alpe d'HuZes meer dan 200 miljoen euro aan sponsorgelden opgehaald. Talpa Network support Alpe d’HuZes sinds 2020.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.