Ads Top

Denon introduceert de oordopjes White PerL en PerL Pro

Denon onthult de White PerL en PerL Pro. Veel audiomerken claimen gepersonaliseerd geluid, maar Denon is naar eigen zeggen de enige op de markt die een gepersonaliseerde luisterervaring echt voorop stelt.

Denon PerL gaat ervan uit dat jouw gehoor net zo uniek is als je vingerafdruk en beïnvloed wordt door factoren zoals ooranatomie en ervaring. 

De PerL-oordopjes herkennen deze verschillende factoren exact met behulp van gepatenteerde technologie en stellen een aangepast gehoorprofiel samen op basis van hoe jouw oor daarop reageert, zodat je kunt genieten van de details in de muziek, films, etc. die je anders niet zou kunnen horen.
 
Een ander belangrijk voordeel, uniek voor Denon PerL Pro oordopjes, is de draadloze levering van geluid van hoge kwaliteit. Terwijl standaard Bluetooth-technologie audio comprimeert en decomprimeert tijdens draadloze overdracht, bieden Denon PerL Pro-oordopjes een streamingervaring die vergelijkbaar is met het luisteren naar een cd. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van high-fidelity streamingbronnen met een uitstekende geluidskwaliteit. PerL Pro creëert ook een surround sound-effect dat de algehele audio-ervaring verbetert in een compact en comfortabel draadloos oordopjesontwerp.

Denon PerL en PerL Pro zijn verkrijgbaar via www.Denon.com voor respectievelijk 199 en 349 euro.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.