Ads Top

Netflix verhoogt abonnementsprijzen in Nederland en België

Netflix verhoogt de prijzen van zijn abonnementen in Nederland en België. Dat blijkt uit de website van het bedrijf. De prijsverhogingen gelden voor alle abonnementen en verschillen tussen de een en drie euro per maand.

Een Basic-abonnement gaat in Nederland 9 euro per maand kosten, een euro meer dan voorheen. Het standaardabonnement wordt verhoogd van 12 naar 14 euro per maand. Het Premium-abonnement wordt opgehoogd naar 19 euro, dat was 16 euro.

In België gaan de prijzen ook omhoog, meldt VRT News. Een Basic-abonnement wordt daar eveneens een euro duurder, en gaat daarmee 10 euro per maand kosten. De prijs van een Standard-abonnement gaat naar 15 euro per maand en het Premium-abonnement gaat in België 20 euro per maand kosten.

De prijsverhoging lijkt per direct te gelden voor mensen die een nieuw abonnement afsluiten. Bestaande klanten worden binnenkort over de prijsverhoging geïnformeerd.

HBO Max kondigde eerder deze week drie nieuwe abonnementen aan die het huidige abonnement gaan vervangen. En daarmee wordt ook deze dienst duurder. Het gaat om een basic-abonnement met reclame, een standaard-abonnement waarmee in 1080p gestreamd kan worden en een premium-optie met 4K en Dolby Atmos. Klanten van HBO Max die nu 4K en Dolby Atmos in hun abonnement houden, behouden dat ook na de aangekondigde wijzigingen van 11 juni. 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.