Ads Top

Prime Video breidt haar Nederlandse aanbod uit

Prime Video heeft acht nieuwe films en series aangekondigd tijdens de eerste editie van Prime Video Presents Nederland. Zo onthulde Prime Video het compleet nieuwe reality format kNOwhere to Hide… Wie niet weg is gepresenteerd door Stefan Jurriëns, de nieuwe misdaadserie Bad Standing met Gijs Naber en Elise Schaap, de komedieserie Nordin van Achmed Akkabi en de komst van de romantische komedie film Vuur & Vlam met onder andere Bo Maerten en Alkan Çöklü in de hoofdrollen. Terug van weggeweest zijn de populaire realityprogramma’s Fboy Island gepresenteerd door Gwen van Poorten en Jani Kazaltzis en Dames in de Dop gepresenteerd door Robbert Rodenburg. Daarnaast maakte Prime Video bekend dat er nieuwe seizoenen aankomen van de populaire shows Good Luck Guys en LOL: Last One Laughing.

Tijdens het event gaf Prime Video ook exclusieve sneak peeks van de aankomende content. Zo werden de eerste beelden getoond van onder andere de komedieserie De Tatta’s: de serie met Leo Alkemade en Sinan Eroglu, geregisseerd door Jamel Aattache, waarvan vandaag ook de eerste stills naar buiten worden gebracht.

Het vandaag gepresenteerde nieuwe aanbod versterkt Prime Video's selectie van populaire series en films, waaronder internationale Amazon Original series als Reacher, Fallout, The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Boys en populaire films als Saltburn en Road House, plus lokale Originals inclusief  Jorik, Hardcore Never Dies, Good Luck Guys en LOL: Last One Laughing.
Prime Video is een one-stop entertainment bestemming, dat klanten een uitgebreid aanbod van premium programma's biedt in één applicatie. Op Prime Video kunnen klanten hun favoriete films, series, documentaires en live sportprogramma's vinden, waaronder door Amazon MGM Studios geproduceerde series en films. Daarnaast zijn titels van andere studio’s beschikbaar om te huren of te kopen via de Prime Video Store en kunnen klanten zich aanvullend abonneren op kanalen van derden via Prime Video Channels.

Bad Standing is een misdaadserie van de makers van Penoza en Het Gouden Uur, met onder andere Elise Schaap en Gijs Naber. Wanneer Suga, de leider van een beruchte motorbende, vrij wordt gelaten uit de gevangenis, moet hij dealen met complexe familierelaties, verantwoordelijkheden en zijn criminele verplichtingen. Geproduceerd door Horizon Film en Lusus Media, geregisseerd door Diederik van Rooijen en Michiel van Jaarsveld.

Nordin is de eerste productie van Prime Video showrunner Achmed Akkabi en vertelt het verhaal van Nordin, een zoon van een welgestelde Nederlands-Marrokkaanse familie met een succesvol bedrijf, die wordt gedwongen om levenslessen te leren in een ander milieu dan hij gewend is. Geproduceerd door Fiction Valley.

Vuur & Vlam: Wanneer er brand uitbreekt tijdens een speeddate avond in een penthouse restaurant, moet single girl Evi overleven met de andere vrijgezellen in deze bloedhete nachtmerrie. De hoofdcast van deze spannende romantische komedie bestaat uit Bo Maerten, Alkan Çöklü, Nochtli Peralta Alvarez en Juvat Westendorp. De film wordt geproduceerd door 2CFILM en Paradise Media onder regie van Erwin van den Eshof.

Good Luck Guys Seizoen 2: Na het succesvolle eerste seizoen van dit realityprogramma neemt presentator Robbert Rodenburg de kijkers mee terug naar een tropisch oord waar nieuwe duo’s de strijd met elkaar én met zichzelf aangaan. De cast van het tweede seizoen bestaat uit: Louisa Janssen, Goeïm Cederburg (Goudtje), Lisa van der Nol, (King) Faisel Abdoelhak, Kelly van der Minne, Serge Boll, Jorden Lorenzo Jacobs, Fabiola Volkers, Glenn Eilbracht, Plamedi Ngonda, Aaron Bezemer en Jamilla Baidou. De serie wordt geproduceerd door Angelique Penris en Xander Louwerse van SimpelZodiak.

LOL: Last One Laughing Seizoen 3: Het bekende komedieprogramma keert terug voor een derde seizoen onder de toeziende kritische blik van de vertrouwde hosts Philippe Geubels en Jeroom Snelders. Welke komiek kan dit seizoen het langst zijn lach inhouden en de anderen uit het spel krijgen? LOL: Last One Laughing wordt geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland.

Fboy Island is een humoristisch stijlvol datingprogramma, gepresenteerd door Gwen van Poorten en Jani Kazaltzis en zal vanaf 15 augustus op Prime Video te  zien zijn. Drie vrouwen reizen af naar een tropische bestemming met een groep zelfbenoemde ‘Nice Guys’ en ‘FBoys’. Sommige zoeken ware liefde, anderen zijn er alleen voor het geld. Het is aan de vrouwen om te ontdekken wie de Nice Guys en wie de Fboys zijn. De serie is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland.

kNOwhere to Hide… Wie niet weg is, gepresenteerd door Stefan Jurriëns (StukTV en Jachtseizoen), is het nieuwe avontuurlijke spelprogramma waarin negen bekende Nederlanders omgekeerd verstoppertje spelen op de meest iconische locaties van Nederland. Deze serie is geproduceerd door Giel de Winter en Wouter van der Pauw van Signal.
 
Dames in de Dop is gebaseerd op de eerdere spraakmakende realityserie waarin negen ongemanierde, rebelse vrouwen in een afvalrace van 7 afleveringen een intensieve cursus krijgen in etiquette en omgangsvormen van experts en inspirerende gastdocenten. Het programma wordt gepresenteerd door Robbert Rodenburg en zal in het najaar van 2024 op Prime Video te zien zijn. Dames in de Dop wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.
 
De Tatta’s: de serie is een zesdelige serie waarin de geliefde Tatta’s weer in bizarre avonturen belanden dankzij verkeerde aannames, culturele misverstanden en een flinke dosis tatta-gedrag. Bekende gezichten waaronder Leo Alkemade, Sterre Koning & Sinan Eroglu keren terug in hun vertrouwde rollen. De regie is in handen van Jamel Aattache en geproduceerd door Brabant Films en Talent United.

Buenas Chicas: Billie is een ambitieuze junior advocaat, maar nadat ze een belangrijke zaak heeft verpest, dreigt ze te worden ontslagen. Om dit te voorkomen gaat ze met haar beste vriendinnen op wijnreis naar het zonnige Spanje.

Krazy House vertelt het verhaal van de christelijke huisman Bernie en zijn Amerikaanse sitcom-gezin in de jaren ’90. De film is geregisseerd door Steffen & Flip (bekend van o.a. New Kids Turbo en New Kids Nitro) met Alicia Silverstone, Nick Frost en Gaite Jansen.
Expeditie Cupido: Wat speelt er zich nou écht af bij de opnames van een realityprogramma wanneer de camera is gestopt met draaien? Met onder andere Leo Alkemade, Carré Albers, Ilse Warringa, Donny Ronny en Janice Blok. De film werd geproduceerd door 2CFILM en Paradise Media onder regie van Erwin van den Eshof.

Rokjesnacht: Daten in 2024 lijkt een onmogelijke opgave. Garandeert de “perfecte date” een match made in heaven of zijn het toch tegenpolen die elkaar aantrekken? Een film van Johan Nijenhuis, met onder andere Abbey Hoes, Kiefer Zwart, Sinan Eroglu en Leo Alkemade.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.