Ads Top

Kink digitaal bij Ziggo

Radiostation KINK is voortaan in 4 miljoen huishoudens te ontvangen via de settopbox van Ziggo. KINK is te vinden op kanaal 817. De zender voor liefhebbers van alternatieve rockmuziek is nu al online te ontvangen, in heel Nederland in de ether via DAB+ en in de Randstad op FM.

KINK is in de Randstad te ontvangen op vier FM-frequenties (Utrecht FM 97.3, Noord-Holland FM 98.0 en FM 98.3 en Zuid-Holland FM 97.6) en in heel Nederland via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. KINK is ook te ontvangen via de digitale kabel van Odido (kanaal 1030), Delta (kanaal 876) en Caiway (kanaal 815). Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt.

Naast KINK zijn er ook de themazenders KINK 80's met de beste alternatieve muziek uit de jaren 80, KINK 90's met de beste alternatieve muziek uit de jaren 90 en KINK DISTORTION met uitsluitend metal, hardrock en metalcore.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.