Ads Top

Bang & Olufsen lanceert gereproduceerde klassieker uit 1990

Bang & Olufsen kondigt het Beosystem 9000c muzieksysteem aan. Het nieuwe systeem omvat een volledig gerestaureerd en opnieuw bedacht Beosound 9000 CD-speler uit de jaren 1990, gekoppeld aan de moderne Beolab 28-luidsprekers van Bang & Olufsen voor een krachtige luisterervaring.
 
Na het succes van de, in 2020 gerecreëerde, Beogram 4000c platenspeler, is de Beosystem 9000c het tweede project in de gerecreëerde klassiekers serie dat illustreert hoe Bang & Olufsen zich inzet voor de belofte van merkduurzaamheid: "Producten creëren die de tand des tijds kunnen doorstaan."

Bang & Olufsen heeft 200 units van de originele Beosound 9000 CD-speler gevonden en teruggebracht naar de fabriek in Struer, Denemarken. Dezelfde plaats waar ze voor het eerst werden gemaakt in 1996. De CD-spelers worden gedemonteerd en grondig gecontroleerd door een team van vakkundige servicetechnici, waaronder veel van dezelfde collega's die in de jaren 1990 aan de Beosound 9000 werkten, met behulp van de originele werkbanken. Elk onderdeel wordt zorgvuldig gereinigd en gerepareerd, en nadat ze zijn geïnspecteerd wordt elke Beosound 9000 individueel getest en afgesteld om te voldoen aan de exacte specificaties van Bang & Olufsen.

Voortbouwend op het oorspronkelijke ontwerp van de CD-speler, heeft het ontwerpteam van Bang & Olufsen de diepe zwarte en natuurlijke aluminium afwerkingen van de originele kleurstelling van Beosound 9000 omgedraaid. De perfect bijpassende Beolab 28's zijn een wereldwijde primeur met natuurlijke aluminium lamellen op de luidsprekers met een Cosmic Black aluminium basis die oppervlakken van diepzwart heeft, waardoor oneindige diepte en lagen ontstaan.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.