Ads Top

Nieuwe beelden The Last of Us seizoen 2

Nieuwe beelden van Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie in het tweede seizoen van de HBO Original-serie THE LAST OF US werden een dezer dagen onthuld door Casey Bloys, voorzitter en CEO, HBO en Max Content, tijdens de Warner Bros. Discovery Upfront-presentatie. Na het succes van het recordbrekende eerste seizoen verschijnt het tweede seizoen in 2025 op HBO Max.

De terugkerende cast van seizoen twee bestaat uit Pedro Pascal als Joel, Bella Ramsey als Ellie, Gabriel Luna als Tommy en Rutina Wesley als Maria. Eerder aangekondigde nieuwe cast bestaat uit o.a. Kaitlyn Dever als Abby, Isabela Merced als Dina, Young Mazino als Jesse, Ariela Barer als Mel, Tati Gabrielle als Nora, Spencer Lord als Owen en Danny Ramirez als Manny. Catherine O'Hara speelt ook een gastrol.

THE LAST OF US speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingezet om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen de VS moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.