Ads Top

Xiaomi lanceert Redmi Pad Pro

Er is meer tussen hemel en aarde dan de iPad (Pro). Xiaomi heeft de Redmi Pad Pro aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan het tabletportfolio van het Chinese werk.

De Redmi Pad Pro heeft een groot scherm voor verhoogde visuele helderheid en biedt volgens het bedrijf een 'ongeëvenaarde entertainmentbeleving'.

Met zijn 2,5K resolutie (2560 x 1600) bij 249ppi, brengt de Redmi Pad Pro elk detail tot leven. De 120Hz verversingssnelheid zorgt ervoor dat de Redmi Pad Pro vloeiende reacties levert in verschillende toepassingen - van het navigeren door documenten tot gaming.
 
Om de entertainmentervaring nog verder te verbeteren, beschikt de tablet over vier stereoluidsprekers geïntegreerd met Dolby Atmos. Daar betaal je bij Apple al gauw 1200 euro voor.

Redmi Pad Pro is de eerste Redmi tablet met ondersteuning voor Redmi Smart Keyboard en Redmi Smart Pen. Redmi Smart Pen wordt geleverd met 4096-niveau drukgevoeligheid en een 240Hz sampling rate, wat moet zorgen voor een vloeiende schrijfervaring. De 80mAh (type) batterij biedt tot 12 uur schrijftijd op één enkele lading. H

De Redmi Pad Pro is binnenkort verkrijgbaar in Gravity Gray, Mint Green en Ocean Blue, met twee varianten 6GB+128GB en 8GB+256GB, vanaf 299 euro. Redmi Pad Pro is te verkrijgen via MediaMarkt en de Mi store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.