Ads Top

Voetbalfinales FA Cup en DFB Pokal voor heel Nederland live te zien

Voetballiefhebbers in heel Nederland kunnen de langverwachte FA Cup Finale tussen Manchester City en Manchester United live zien via Ziggo Sport, ook als ze geen klant zijn bij Ziggo. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 25 mei om 16.00 uur en belooft een episch duel te worden tussen de twee grootste clubs van Manchester. Ziggo Sport biedt een ruime voorbeschouwing vanaf 15.00 uur. Presentator Wytse van der Goot is ter plekke op Wembley en verzorgt eveneens het commentaar bij de wedstrijd.

De FA Cup Finale is altijd een van de hoogtepunten van het voetbaljaar, en dit jaar is geen uitzondering. Manchester City, onder leiding van coach Pep Guardiola, heeft een indrukwekkend seizoen achter de rug, staat bovenaan in de Premier League en streeft naar een derde FA Cup overwinning in vijf jaar. Aan de andere kant staat Manchester United, geleid door Erik ten Hag, dat er alles aan zal doen om de aartsrivalen te verslaan en de felbegeerde cup mee naar huis te nemen.

Om 20.00 uur volgt de finale van de Duitse beker, de DFB Pokal. Leverkusen heeft een fantastisch voetbalseizoen meegemaakt en staat eerste in de Bundesliga. Verrassende tegenstander is Kaiserslautern dat op plaats 15 staat in 2. Bundesliga. De wedstrijd wordt gespeeld in het Olympiastadion in Berlijn. De voorbeschouwing start om 19.45 uur.

De FA Cup én de DFB Pokal zijn live te volgen bij Ziggo (op kanaal 14) en via het extra zenderpakket Ziggo Sport Totaal (o.a. bij Ziggo, KPN en Odido). Voetballiefhebbers zonder Ziggo of Ziggo Sport Totaal kunnen beide voetbalfinales gratis kijken met een Ziggo Sport Free account via de Ziggo GO app op smart tv, tablet en smartphone.

Vanaf augustus zijn de wedstrijden van de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League exclusief te zien bij Ziggo Sport. Daarmee komen de drie grote Europese clubcompetities voor het eerst onder één dak. De voetbalwedstrijden van deelnemende Nederlandse clubs en de drie finales blijven voor álle voetballiefhebbers gratis te zien, onder andere via Ziggo Sport Free. 

Tot die tijd zendt Ziggo Sport via Ziggo Sport Free alle tv-programma’s uit van Ziggo Sport op kanaal 14, waaronder uitgebreide voor- en nabeschouwingen bij iedere F1 race, het populaire Ziggo Sport Race Café (iedere vrijdagavond 22.30 uur), Indy500 en MotoGP races, tennis (o.a. ‘Rosmalen’ en Wimbledon) en golf (o.a. US PGA Championship, KLM Open).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.