Ads Top

Apple vernieuwt iPad Air

Apple heeft vandaag de vernieuwde 11‑inch en gloednieuwe 13‑inch iPad Air met M2-chip aangekondigd. Het is voor het eerst dat iPad Air in twee formaten verkrijgbaar is. Het 11‑inch model is licht en compact, en het 13‑inch model heeft een groter display met nog meer ruimte om te werken, te leren en te spelen.

Beide modellen zijn voorzien van een Liquid Retina-display met een anti­reflectie­­­coating, True Tone-technologie, een hoge helderheid en ondersteuning voor brede kleurweergave (P3).

De snellere CPU, GPU en Neural Engine van de M2-chip staan volgens Apple garant voor nog betere prestaties. De 12‑MP ultragroothoekcamera aan de voorkant bevindt zich nu aan de lange zijde. Verder heeft iPad Air snellere wifi, en de Cellular-modellen zijn voorzien van supersnelle 5G, zodat je ook onderweg een snelle verbinding hebt.

De M2-chip geeft iPad Air een extra snelheidsboost dankzij de snellere 8‑core CPU en 10‑core GPU. De M2 bevat allerlei verbeteringen ten opzichte van de M1-chip, en de beduidend snellere prestaties van M2 vallen direct op als je overstapt van een eerdere versie van iPad Air.

De nieuwe iPad Air is verkrijgbaar in nieuwe blauwe en paarse uitvoeringen, en ook in sterrenlicht en spacegrijs. De 11‑inch iPad Air is nog steeds verkrijgbaar vanaf 719 euro, en de 13‑inch iPad Air is er al vanaf 969 euro. De nieuwe iPad Air is vanaf vandaag te bestellen en verkrijgbaar vanaf woensdag 15 mei.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.