Ads Top

Sony introduceert de HT-S2000 3.1ch Dolby Atmos Soundbar

Sony heeft de nieuwste soundbar aangekondigd - de HT-S2000. Deze 3.1ch Dolby Atmos / DTS:X soundbar levert filmisch surroundgeluid door Vertical Surround Engine en S-Force PRO Front Surround.

Dankzij een nieuw ontwikkelde up mixer levert de HT-S2000 een driedimensionale surround ervaring, zelfs bij het afspelen van stereo content. De middenluidspreker zorgt voor een helder dialoog, terwijl de ingebouwde dubbele subwoofer een diepe bas levert.  Deze soundbar zal ook het eerste compatibele apparaat zijn voor de nieuwe Sony Home Entertainment Connect-app.

Met de nieuw ontwikkelde up mixer van Sony wordt driedimensionaal surround sound ervaren, niet alleen met content in surround sound-formaat, maar ook met stereocontent, zoals video- of muziekcontent die wordt gestreamd vanaf het internet of Bluetooth-apparaat. De unieke technologie van Sony analyseert de track in realtime en scheidt de audio in de afzonderlijke delen (zoals stemmen, geluidseffecten of muziekinstrumenten) en wikkelt deze om de luisteraar heen, waardoor een spannende en meeslepende ervaring ontstaat van bijna alles wat er bekeken wordt.


De HT-S2000 heeft een speciale middenluidspreker voor heldere dialoog en een ingebouwde dubbele subwoofer voor een krachtige bas. Ze werken samen om in de hele kamer een helder en breed geluid te leveren. De X-balanced Speaker Unit van Sony is de belangrijkste technologie om een luidere geluidsdruk te bereiken met minder vervorming en meer vocale helderheid.   

De optionele draadloze subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3) voegt een rijk basgeluid toe. Voeg de optionele draadloze achterluidsprekers van Sony (SA-RS3S) toe om de bioscoopervaring nog intenser te maken. Gekoppeld aan een compatibele BRAVIA TV verschijnen de geluidsinstellingen van de soundbar automatisch in het BRAVIA Quick Settings-menu voor eenvoudige bediening.

De HT-S2000 zal een verkoopprijs hebben van 499 euro en is vanaf juni verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.