Ads Top

Slimme HDR-projector met 4LED-lichtbron

BenQ introduceert een slim 4K home cinema model - de W4000i met duurzame 4LED-lichtbron. De combinatie van HDR-PRO en CinematicColor-technologieën en de fabriekskalibratie van de W4000i zorgt voor de hoogste kleurnauwkeurigheid. De Google-gecertificeerde Android TV-projector met voorgeïnstalleerde Netflix-app ligt nu in de winkels voor een adviesprijs van 2.999 euro incl. btw.

De kern van de W4000i wordt gevormd door geavanceerde 4LED-technologie. In tegenstelling tot conventionele 3LED lichtbronnen gebruikt deze een extra blauwe LED om de optische efficiëntie van groen 1,4 keer te verhogen. Het resultaat is scherpe, meeslepende beelden met een hoge kleurgetrouwheid en 100% DCI-P3-kleurruimtedekking.

Dankzij BenQ's gepatenteerde CinematicColor technologie en automatische kalibratie bij elk gebruik, bereikt de high-end W4000i home cinema projector een consistente en accurate kleurweergave gedurende zijn hele levensduur. Daarnaast kunnen veeleisende home cinema-fans hun favoriete kleurtemperaturen aanpassen in het projectormenu. Hiervoor zijn 11 witbalansniveaus tussen hoge en lage helderheid beschikbaar voor ultieme kleurnauwkeurigheid, met name voor middenkleuren.

Alle video-inhoud wordt soepel en zonder storende artefacten afgespeeld dankzij Motion Enhancer. Verder profiteren gamers en sportliefhebbers van de 24p verversingssnelheid, evenals de Fast Mode, die zorgt voor een lage input lag van slechts 8,7 ms (1080p bij 60 Hz) of 17,9 ms (4K UHD bij 60 Hz).

De W4000i is uitgerust met BenQ's eigen HDR-PRO technologie, die HDR10+ / HDR10 / HLG content reproduceert en verbluffende diepte toevoegt. HDR-PRO verbetert het volledige dynamische bereik van het geprojecteerde beeld met het state-of-the-art Local Contrast Enhancement algoritme, dat de helderheid in donkere en lichte gebieden van het beeld analyseert voor een gedetailleerde weergave en automatisch het gamma van elk gebied optimaliseert. Het aanpassen van het beeldcontrast en de helderheid via Dynamic Tone Mapping verbetert de zichtbaarheid van kleine details in donkere gebieden en voorkomt overbelichting van heldere gebieden.

Een levensechte kleurweergave voor een echt bioscoopgevoel wordt ook gegenereerd door de geïntegreerde Filmmaker-modus. Als bewijs van de hoge kleurprecisie levert BenQ het kalibratierapport van de W4000i af fabriek. Degenen die willen genieten van 3D-inhoud in hun home cinema zullen blij zijn met de geïntegreerde 3D-functie van de BenQ W4000i.
 
De W4000i wordt geleverd met twee 5-watt luidsprekers. Hij biedt ook alle belangrijke aansluitingen voor een naadloze installatie in het home cinema systeem, zoals HDMI eARC, voor het beste surround geluid met Dolby Atmos. Voor integratie van de W4000i in een Smart Home wordt de Control4-standaard ondersteund, waarmee, van de projector tot het AV-systeem, alle functies via een afstandsbediening kunnen worden bediend.
 
BenQ geeft twee jaar garantie op de W4000i LED projector en drie jaar of 20.000 uur (wat het eerst komt) garantie op de ingebouwde lichtbron.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.