Ads Top

Ziggo TV-klanten kunnen genieten van SkyShowtime via Mediabox Next en Next Mini

Ziggo en SkyShowtime kondigen een brede distributieovereenkomst aan die de streamingdienst naar miljoenen extra huishoudens in Nederland brengt. Het partnerschap is de eerste distributieovereenkomst van SkyShowtime op de Nederlandse markt. Ziggo lanceert de SkyShowtime-app op Ziggo's TV-platform.

Ziggo-klanten kunnen zich abonneren op SkyShowtime en alle films en series van de streamingdienst op de Mediabox Next en Next Mini bekijken. Met de Voice Control-functie op de afstandsbediening kunnen klanten eenvoudig alle films en series vinden die beschikbaar zijn op de app. Zoeken naar films, series of acteurs kan ook direct vanuit het hoofdmenu of tijdens het kijken naar live televisie.

Ziggo-klanten genieten via SkyShowtime van nieuwe en exclusieve films en series, waaronder de nieuwste bioscoopreleases van Universal, Paramount en andere toonaangevende series. Vanaf de lancering kunnen abonnees genieten van hits als Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru en de kaskraker Top Gun: Maverick. Andere films op de service zijn Ambulance, The Black Phone, Nope, The Northman en Smile.

SkyShowtime biedt ook grote nieuwe series uit het Taylor Sheridan-universum, waaronder alle vijf seizoenen van Yellowstone, Dutton originals 1883 en 1923, Mayor of Kingstown en Tulsa King. SkyShowtime is ook de thuisbasis van de grote sci-fi franchiseseries Halo en Star Trek: Strange New Worlds en een breed scala aan andere vooraanstaande series, waaronder Fatal Attraction, Grease: Rise of the Pink Ladies, Rabbit Hole en Yellowjackets.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.