Ads Top

Amac en gemeente werken samen aan Bossche winkel

Apple-specialist Amac opent medio juni een nieuwe winkel in het centrum van Den Bosch aan de Hinthamerstraat 27. De Bossche Amac-winkel wordt de tweede Nederlandse vestiging die het exclusieve label Apple Premium Partner krijgt.

APP is een vervolg op het Apple Premium Reseller (APR)-concept dat in 2009 bij Amac in Eindhoven de wereldprimeur beleefde. Inmiddels zijn er vijftig Amac-winkels door heel het land. Daarmee is het bedrijf de grootste APR van Europa.

Het pand in de Brabantse hoofdstad is door de gemeente als monument aangemerkt en wordt daarom verbouwd in nauw overleg met de Monumenten- en Welstandscommissie om ervoor te zorgen dat de historische details van het pand uit 1900 behouden blijven.
 
De nieuwe winkel heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter, waarmee hij bijna twee zo groot is als het huidige pand van Amac aan de Hinthamerstraat.

De oude winkel is vanaf nu gesloten. Vanwege het herstel aan het historische pand waar de nieuwe winkel zich in zal vestigen is de bouwtijd langer dan gebruikelijk, waardoor het voor korte tijd niet mogelijk is een Amac in de Brabantse hoofdstad te bezoeken.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.