Ads Top

FaceTime en videovergaderingen nu beschikbaar op het grootste scherm in huis

Met tvOS 17 komt FaceTime voor het eerst ook naar Apple TV 4K, zodat gebruikers in contact kunnen blijven met familie en vrienden. tvOS 17 bevat ook een nieuw bedieningspaneel en andere verbeteringen.

Vanaf dit najaar kunnen Apple TV 4K-gebruikers gebruikmaken van de nieuwe FaceTime-app op Apple TV en rechtstreeks vanaf Apple TV bellen, of oproepen starten op iPhone of iPad en ze overdragen aan Apple TV.

FaceTime op Apple TV maakt gebruik van de ondersteuning voor Continuïteitscamera om draadloos verbinding te maken met je iPhone of iPad. Via de camera en microfoon op je device komt alles vervolgens samen op je tv.

Later dit jaar kun je ook apps als Webex by Cisco en Zoom verwachten op tvOS, zodat je op Apple TV 4K alle bijbehorende functies voor videovergaderingen kunt gebruiken.

Via het nieuwe bedieningspaneel van Apple TV krijg je makkelijker dan ooit toegang tot belangrijke instellingen en informatie. Het bedieningspaneel toont nu de systeemstatus, inclusief de tijd en het actieve profiel, en wordt afhankelijk van je activiteit uitgebreid met andere nuttige details.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.