Ads Top

Django: een meeslepende hommage aan de klassieke film

Als je een fan bent van spannende series, mag je de Western Django echt niet missen. Django is een originele CANAL+ productie die exclusief gestreamd kan worden bij Canal Digitaal. Alle afleveringen zijn nu beschikbaar. Pak wat popcorn, ga er lekker voor zitten en geniet!

De serie speelt zich af in het Wilde Westen rond 1860. Django, vertolkt door Matthias Schoenaerts, is een man die diep getekend is door de moord op zijn familie acht jaar eerder. Hij is nog altijd op zoek naar zijn dochter Sarah, van wie hij gelooft dat ze de tragedie mogelijk heeft overleefd.

Zijn zoektocht brengt hem naar New Babylon, een stad van verschoppelingen waar mensen van alle achtergronden, rassen en overtuigingen welkom zijn. Hier ontdekt Django dat de stad is gesticht door zijn dochter Sarah, gespeeld door Lisa Vicari, die inmiddels een volwassen vrouw is, en haar verloofde John Ellis, gespeeld door Nicholas Pinnock, met wie ze binnenkort gaat trouwen. Wanneer het paar herenigd wordt, smeekt Sarah Django om te vertrekken, uit angst dat hij de veiligheid van New Babylon in gevaar zal brengen. Maar Django is vastbesloten om alles te doen om Sarah niet nog eens te verliezen.

De serie Django is een moderne herinterpretatie van de gelijknamige klassieke film uit 1966. De originele film, geregisseerd door Sergio Corbucci, was een mijlpaal in de geschiedenis van de Spaghetti Western en had een enorme invloed op het genre. Het verhaal draaide om een zwijgzame revolverheld, gespeeld door de legendarische Franco Nero, die wraak zocht voor de dood van zijn vrouw.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.