Ads Top

Belgische Jupiler Pro League blijft bij Ziggo Sport

Ziggo Sport zendt de Belgische Pro League ook de komende twee seizoenen exclusief uit. Hiermee verlengt sportzender van Nederland de bestaande samenwerking met de Jupiler Pro League en is de competitie in ieder geval tot en met seizoen 2024/2025 exclusief te zien bij Ziggo Sport.

Ziggo Sport heeft een uitgebreid aanbod in live topvoetbal. Naast de Jupiler Pro League beschikt de sportzender van Nederland nog over vele andere exclusieve uitzendrechten van (inter)nationale competities. Zo maakte de zender in november bekend voor drie seizoenen de exclusieve mediarechten voor de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League te hebben verworven.

Daarnaast werden vorig jaar de rechten voor de Turkse Süper Lig binnengesleept en zijn onder andere de Spaanse La Liga, Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A, de Engelse FA Cup en de Duitse DFB-Pokal exclusief te zien bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Ook zijn de UEFA kwalificatieduels voor EK's en WK's, evenals de UEFA Nations League-wedstrijden live te volgen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.