Ads Top

Kamera Express lanceert verhuurservice in Duitsland

Kamera Express introduceert haar succesvolle verhuurservice onder de naam ‘Kamera Express Rental’ in Keulen en Hamburg. Vanaf 1 juni wordt in deze winkels een breed aanbod foto- en videoapparatuur verhuurd.

Na de verbouwing van de winkel in Keulen en de verhuizing van de winkel in Hamburg, opent Kamera Express hier vanaf 1 juni de nieuwe in-store verhuurlocaties. Met de lancering van Kamera Express Rental biedt de foto- en videospecialist een scherp geprijsd verhuuraanbod aan haar Duitse klanten aan.

De combinatie van verkoop met verhuur is om meerdere redenen succesvol. Zo biedt de verhuurservice van Kamera Express een breed scala aan hoogwaardige foto- en videoapparatuur aan voor verschillende doelgroepen. Voor de duurzame beeldmaker, voor de hobbyist die eens andere gear wilt proberen, voor de professionele foto- en videograaf die flexibel wil blijven voor zijn opdrachtgevers en voor de vakantieganger die een onvergetelijke reis wilt vastleggen. Bij Kamera Express Rental kan je de juiste apparatuur huren voor jouw project.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.