Ads Top

Nieuwe films en series bij Amazon Prime

IN BOB WE TRUST
2 JUNI 2023

Crypto ondernemer Bob Ultee neemt de taak op zich om de Nederlandse Elon Musk te worden. Hij wil Afrika een schoner en duurzamer continent maken met zijn elektrische motoren in Senegal en Congo. Gedreven door zijn eigen crypto munt, de BOB Coin, wil hij het hele continent voorzien van elektrische motoren en daarmee jeugdwerkloosheid en armoede bestrijden. Volgens Bob gaat dat hem binnen twee jaar lukken, maar anderen hebben daar grote twijfels over.

MEDELLIN
2 JUNI 2023
 
Om zijn jongere broer te redden van een gevaarlijk kartel in Medellín, heeft Reda (Ramzy Bedia) een plan dat zo simpel is als compleet gestoord: stel een team samen en beraam een aanval in Colombia. Maar dit waanzinnige avontuur loopt uit de hand wanneer hij besluit de zoon van de kartelleider te ontvoeren om hem te ruilen voor het leven van zijn broer.

CULPA MIA
8 JUNI 2023

Noah moet haar stad, vriendje en vrienden achterlaten en intrekken in het landhuis van William Leister, de nieuwe rijke echtgenoot van haar moeder. Op zeventienjarige leeftijd, trots en onafhankelijk, verzet Noah zich tegen haar nieuwe luxe leven. Daar ontmoet ze Nick, haar nieuwe stiefbroer, en al vanaf het begin is er een botsing tussen hun sterke persoonlijkheden. Noah ontdekt al snel dat achter het beeld van de perfecte zoon, Nick een leven leidt van vechten, gokken en illegaal autoracen. Juist waar ze altijd voor is gevlucht.
 
Ondanks de kloof tussen hen, beginnen beiden een onweerstaanbare aantrekkingskracht te voelen die al snel omslaat in een vurige en ongeremde passie. Zelfs hun aanhoudende rivaliteit en de weerstand van hun omgeving kunnen hen er niet van weerhouden heimelijk en smoorverliefd te worden. Maar Nick's turbulente heden en Noah's stormachtige verleden zullen zowel hun levens als hun verboden liefde op de proef stellen.

AGAINST ALL ODDS, THE DAILY PAPER STORY
15 JUNI 2023

Dit is het onwaarschijnlijke, inspirerende verhaal van Amsterdamse jeugdvrienden Abderrahmane, Jefferson en Hussein, wiens blog uitgroeit tot een van de invloedrijkste streetstyle merken van Europa. Met hun boodschap van African heritage willen ze de wereld veroveren. Dat gaat niet vanzelf…

THE GRAND TOUR: EUROCRASH
16 JUNI 2023

Jeremy, Richard en James maken een ongekende roadtrip door Midden-Europa, in auto's waarvan niemand ooit had durven dromen.
 
In deze onvergetelijke tocht verkennen ze Gdańsk in Polen, rijden ze door Slowakije, Hongarije en Slovenië. Ze proeven van de Sovjet-stijl Formule 1, worden aangevallen door dodelijke boogschutters, betrekken een beroemde autocoureur bij hun avontuur en nemen deel aan een adembenemende Fast and Furious climax.

Deze speciale aflevering sluit aan op hun nieuwste release, A Scandi Flick. Deze wordt gelanceerd voordat hun volgende avontuur, dat recentelijk is gefilmd in Mauritanië, plaatsvindt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.