Ads Top

Animal Planet HD zender van de maand juni bij SKV

In juni is Animal Planet HD zender van de maand en gratis te zien bij SKV via kanaal 999 en 72.

Animal Planet HD is de enige entertainmentzender die zich volledig richt op dieren en natuur. Het laat de kijker kennismaken met de onweerstaanbare karakters uit het hele dierenrijk. Van de kleine insecten en huisdieren tot de gevaarlijkste jagers in het wild.

De programma’s van Animal Planet HD worden gemaakt door en voor mensen met een absolute passie voor dieren en natuur. Die passie staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Met meeslepende, verrassende en herkenbare verhalen spreekt Animal Planet HD ons oerinstinct aan. Animal Planet HD laat je eerst voelen, dan pas denken.

Animal Planet HD spreekt je oerinstinct aan met verrassende, herkenbare en meeslepende verhalen uit het dierenrijk. Leef mee met de dieren in ER Vets, waar de dierenartsen van een praktijk in Denver (Colorado, VS) hun uiterste best doen om zoveel mogelijk dieren in nood te helpen. Of volg kattenpsycholoog Jackson Galaxy tijdens zijn avonturen in My Cat From Hell. In deze serie probeert Galaxy een betere verhouding te creëren tussen de kat en zijn baasjes.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.