Ads Top

Prrime Video kondigt tweede seizoen van Citadel aan

Prime Video heeft twee grote aankondigingen gedaan: de wereldwijde hitserie Citadel wordt verlengd voor een tweede seizoen en in 2024 staat het volgende hoofdstuk in de wereld van Citadel voor de deur, Citadel: Diana, met Matilda De Angelis (The Undoing) in de hoofdrol. Een voorproefje van deze serie is te zien aan het einde van de slotaflevering van Citadel Seizoen 1. Citadel: Diana gaat exclusief in première op Prime Video in 2024.

De seizoensfinale van Citadel, met Richard Madden en Priyanka Chopra Jonas, verschijnt vandaag op Prime Video. Het is de op één na best bekeken nieuwe originele serie van Prime Video buiten de VS en de op drie na best bekeken serie wereldwijd. De eerste serie in de Spyverse-franchise sluit zijn eerste seizoen af met enorme wendingen en nagelbijtende onthullingen, als de agenten van Citadel de identiteit ontdekken van de mol die het agentschap ten val bracht door toedoen van het rivaliserende syndicaat Manticore. Verraad zal onthuld worden en er zullen antwoorden komen op prangende vragen, terwijl de gevolgen van de finale een rimpeleffect teweegbrengen dat in de hele Spyverse voelbaar zal zijn. Na de slotaflevering wordt een post-credits teaser van Citadel: Diana getoond, een spannende blik op wat komen gaat als de Citadel wereld zich uitbreidt met het volgende hoofdstuk.

Alle afleveringen van het eerste seizoen van de bekende serie Citadel zijn nu te streamen op Prime Video. Ready, set, binge! Citadel: Diana zal in 2024 exclusief beschikbaar zijn op Prime Video in meer dan 240 landen wereldwijd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.