Ads Top

Samsung lanceert Odyssey OLED G9

Samsung heeft de wereldwijde lancering aangekondigd van de Odyssey OLED G9-gamingmonitor (G95SC-model), die is uitgerust met geavanceerde AI-opschalingstechnologie. De nieuwe monitor bouwt voort op het succes van de Odyssey OLED G8 (G85SB) van vorig jaar en luidt een nieuw tijdperk van OLED-gaming in.

De Odyssey OLED G9 is 49 inch groot en heeft een kromming van 1800R. Het is de eerste OLED-monitor met Dual Quad High Definition-resolutie (DQHD; 5.120 x 1.440) met een beeldverhouding van 32:9. Door de grote en brede schermverhouding, die gelijk is aan twee QHD-schermen naast elkaar, kun je jezelf helemaal verliezen in ultrabrede vergezichten. Tegelijkertijd heb je dankzij de snelle grijs-naar-grijs (GtG) responstijd van 0,03ms en de vernieuwingsfrequentie van 240Hz een voorsprong op andere gamers.
 
De Odyssey OLED G9 onderscheidt zich van andere OLED-gaming-monitoren dankzij de Neo Quantum Processor Pro. Een deep learning-algoritme analyseert de beelden op intelligente wijze en schaalt ze automatisch op om de helderheid aan te passen en het contrast te versterken. Hierdoor kan de monitor elk detail reconstrueren en pixel voor pixel de meest schitterende beelden leveren.
 
AMD FreeSync Premium Pro verbetert de supersoepele gameplay van de Odyssey OLED G9 nog verder. Dankzij DisplayHDR True Black 400 geeft de monitor ongelooflijke details en levendige kleuren weer, ongeacht de game die je speelt of de content die je bekijkt.
 
De Odyssey OLED G9 heeft een dun ontwerp in een slank metalen frame. Aan de achterkant van de monitor bevinden zich de veelgeprezen CoreSync en Core Lighting+, geavanceerde verlichtingstechnologieën die de kleuren op het scherm matchen, waardoor content meeslepender wordt en games echt tot leven komen. De ingebouwde stereoluidsprekers vullen de content op het scherm aan met een kraakhelder geluid.
 
Met de Odyssey OLED G9 kun je je favoriete programma's van toonaangevende OTT (over-the-top)-serviceproviders bekijken zonder verbinding met een pc of mobiel apparaat[2]. Je kunt ook games van partners als Xbox Game Pass en NVIDIA GeForce Now ontdekken en spelen - allemaal zonder downloads en zonder dat er opslagruimte nodig is.
 
Met Multi View maak je optimaal gebruik van het grote scherm door twee verschillende gameplay-vensters tegelijkertijd te activeren. Dit betekent dat je als gamer nu kunt multitasken zonder het gedoe van meerdere monitoren.
 
De Odyssey OLED G9 heeft allerlei handige functionaliteiten en eigenschappen die voor een optimale game- en kijkervaring zorgen. De uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden, waaronder HDMI 2.1 en Micro HDMI 2.1, Display Port 1.4 en Auto Source Switch+, zorgen voor schonere verbindingen vanaf één centrale USB-hub en bieden tegelijkertijd een naadloze kijkervaring, ongeacht de bron. Met de in hoogte verstelbare standaard (HAS) kun je de perfecte speel- of kijkpositie bepalen, ongeacht wat je speelt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.