Ads Top

Prime Video onthult de premièredatum en eerste beelden van het tweede seizoen van The Wheel of Time

Prime Video heeft de eerste beelden vrijgegeven van het tweede seizoen van The Wheel of Time. Dit seizoen van de Amazon Original serie gaat op 1 september exclusief in première op Prime Video in meer dan 240 landen over de hele wereld.

Het eerste seizoen van The Wheel of Time is nu te streamen op Prime Video. Als Prime-lid in Nederland profiteer je van exclusieve kortingen, gratis snelle bezorging op miljoenen producten op Amazon.nl en onbeperkt streaming van duizenden populaire films en TV-series, allemaal vanuit één lidmaatschap voor slechts €2,99 per maand.

Gebaseerd op de bestseller Robert Jordan fantasy-serie, leert een nederige boerenjongen, Rand al'Thor (Josha Stradowski, Gran Turismo), dat hij The Dragon Reborn is - een gevaarlijk figuur uit de geschiedenis voorbestemd om de wereld te redden ... of te breken. Wanhopig om hem te beschermen tegen de Dark One, moet een leger van machtige tovenaressen rekening houden met zijn groeiende macht en oprukkende waanzin. The Wheel of Time draait, en de Last Battle nadert. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad niet van de wereld verdwenen. In het tweede seizoen worden de jonge vrienden van de Two Rivers, die nu verspreid zijn over de wereld, geconfronteerd met zowel nieuwe als zeer oude dreigingen. De vrouw die hen heeft gevonden en begeleid is nu machteloos, en dus moeten ze andere bronnen van kracht vinden. In elkaar, of in zichzelf. In het licht... of de duisternis.

In The Wheel of Time spelen ook Rosamund Pike (Gone Girl, I Care a Lot) als Moiraine Damodred, Daniel Henney (Criminal Minds) als Lan Mandragoran, Zoë Robins (Power Rangers Ninja Steel) als Nynaeve al'Meara, Madeleine Madden (Dora and the Lost City of Gold) als Egwene al'Vere, Marcus Rutherford (Obey) als Perrin Aybara, Dónal Finn (Rogue Heroes) als Mat Cauthon, en Ceara Coveney (Young Wallander) als Elayne Trakand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.