Ads Top

Sony kondigt haar nieuwste vlogcamera aan

Sony lanceert de geheel nieuwe tweede generatie ZV-1 camera, de ZV-1 II. Deze compacte camera bevat veelgevraagde en populaire toonaangevende functies in reisformaat. De ZV-1 II geeft vloggers, met zijn ultra-brede zoomlens, ingebouwde ND filter, en andere verbeterde functies, de mogelijkheid content met gemak naar een hoger niveau te tillen.

De ZEISS Vario Sonnar T 18-50mm F1.8-4 optische zoomlens en Clear Image Zoom maken het mogelijk om vloeiend in te zoomen zonder beeldkwaliteit te verliezen, waardoor je veelzijdige content kan opnemen. De maakt het gemakkelijk om naast aantrekkelijke foto’s, ook groepsselfies en kleine interieurs vast te leggen. Bovendien herkent de nieuwe Multi-face herkenningsfunctie van de ZV-1 II meerdere gezichten en past deze zich automatisch aan, zodat alle gezichten scherp blijven bij het maken van selfie-opnames met twee of drie personen.
 
De Cinematic Vlog instelling van de ZV-1 II speelt in op de vraag van content creators om eenvoudig opnamen te maken met een compacte camera. Deze camera maakt het mogelijk indrukwekkende beelden vast te leggen met één druk op de knop. Tik simpelweg op het pictogram op het scherm en de camera stelt automatisch het Cinema Scope-formaat (2,35:1) en een beeldsnelheid van 24 fps in. Zo krijg je de sfeer van een bioscoopfilm. Kies vervolgens uit vijf LOOKs en vier MOODs om een uniek beeld te creëren. Samen met de Bokeh-switch die voor een prachtige onscherpte van de achtergrond zorgt, en de Product Showcase-functie die vloeiende focusovergangen faciliteert, maakt de ZV-1 II het creëren van professionele opnamen een fijne ervaring voor de gebruiker.
 
 
 
Stay in focus: snelle hybride AF en real-time Eye-AF
Zelfs in 4K waar nauwkeurig scherpstellen vereist is, houdt de ZV-1 II beelden scherp met hetzelfde snelle hybride Autofocus-systeem als in Sony’s Alpha-serie camera's. De camera is uitgerust met AF-overgangssnelheid om de focus snelheid tijdens video-opnamen te bepalen en AF Subject Shift Sensitivity om de focus aan te passen door middel van de beweging van het onderwerp en de omgeving.

Bovendien bevat de ZV-1 II functies die helpen bij het nauwkeurig scherpstellen op verschillende onderwerpen. Zo kan real-time Eye-autofocus mens en dier automatisch herkennen en scherpstellen. Met de functies Touch Focus, Touch Tracking en Touch Shutter kan de gebruiker onderwerpen eenvoudig scherpstellen, volgen en fotograferen door het onderwerp op het beeldscherm aan te raken. Daarnaast detecteren Face Priority AE en Soft Skin Effect onmiddellijk gezichten en passen deze functies de belichting aan om de helderheid en gladheid van het gezicht te optimaliseren, ongeacht de belichting.
 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.