Ads Top

BenQ GP500 - de nieuwe 4K HDR LED Smart Projector met 360 graden kamervullend geluid

BenQ introduceert de BenQ GP500 smart projector. Hij heeft krachtige functies zoals autofocus, automatische 2D keystone-correctie, schermdetectie en objectvermijding.

Dankzij het compacte ontwerp kan de thuisbioscoopprojector gemakkelijk van kamer naar kamer worden verplaatst. Het geïntegreerde treVolo geluidssysteem van de GP500 zorgt overal waar hij wordt gebruikt voor een indrukwekkende geluidservaring.

Daarom is het een uitstekende oplossing voor gebruikers die hoge eisen stellen aan beeld en geluid, maar onafhankelijk willen zijn van een extern geluidssysteem.

De 1,3x zoomlens, geoptimaliseerd voor 4K-schermen, produceert beelddiagonalen van 100 inch en meer vanaf een afstand van minder dan 3 m van het projectieoppervlak. De GP500 met Smart TV-functie gebruikt 90% van de brede DCI-P3-kleurruimte om kleuren op natuurlijke wijze te reproduceren, precies zoals de regisseurs voor ogen hadden.

Daarnaast verbetert HDR-PROTM technologie de DCI-P3 kleurnauwkeurigheid voor tone mapping. Bovendien zorgt Dynamic BlackTM-technologie voor een groter dynamisch bereik. Met Motion Enhancer 4K biedt de GP500 een superieure kijkervaring voor video's met snelle scènes, zoals actiefilms of sportevenementen - bewegingsscherp en vloeiend. De omgevingslichtsensor van de GP500 detecteert automatisch de lichtomstandigheden in de kamer en past de helderheid van de projectie hierop aan.

Met zijn ideaal uitgebalanceerde full-range luidsprekers die geluid in vier richtingen weergeven, creëert de GP500 een indrukwekkend geluidsbeeld. Dankzij de sweet spot-instelling kan de gebruiker de individuele luidsprekers eenvoudig aanpassen aan de individuele locatie. Daarnaast kan de BenQ Beamer GP500 eenvoudig worden gebruikt als krachtige Bluetooth-luidspreker voor geweldig geluid met gebalanceerde hoge tonen, middentonen en lage tonen.

Voor universele connectiviteit van de GP500 smart projector heeft BenQ twee HDMI 2.0b (HDCP 2.2) poorten, een USB Type-A (USB 2.0) poort en een ARC / SPDIF 5.1 kanaals audio-uitgang voorzien. Met dual-band 2.4 / 5G Wi-Fi en Bluetooth interfaces kunnen extra apparaten draadloos worden aangesloten, voor flexibele entertainmentopties.

De DLP-technologie (Digital Light Processing) van de GP500 4K LED projector, die in 90% van alle digitale bioscopen ter wereld wordt gebruikt, levert een langdurige beeldkwaliteit met nauwkeurige kleuren en een heldere helderheid - en dat alles zonder onderhoud of verminderde prestaties. De al zeer lange levensduur van de LED-lichtbron van 20.000 uur in de normale modus kan worden verlengd tot maximaal 30.000 uur in Smart Eco® of Lamp Save-modus.

De nieuwe BenQ GP500 smart 4K beamer ligt vanaf mei in de winkels voor een adviesprijs van 1.799 euro inclusief BTW.

BenQ biedt 2 jaar garantie op de GP500 Android projector.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.